Pentru cei care inca nu sunt familiarizati cu melamina, trebuie sa spunem inca de la inceput ca este un material foarte des utilizat in fabricarea veselei, in special pentru cea din industria HoReCa, datorita rezistentei sale sporite.

Desi exista tot felul de teorii cu privire la acest material, melamina este considerata sigura. FDA (Administratia pentru Alimente si Medicamente) a facut o evaluare  pentru a estima riscul pe care expunerea la aceasta substanta il are asupra sanatatii umane.

Acesta a revizuit literatura stiintifica despre toxicitatea melaminei  si a concluzionat ca melamina este sigura de utilizat pentru servirea alimentelor, dar nu in cuptorul cu microunde.

Produsele confectionate din melamina sunt foarte practice: sunt usoare, durabile, functioneaza ca un izolator termic (cald / rece), accesibile si se curata usor. Platourile si vasele din melamina se preteaza perfect utilizarii in locatii cu trafic mare de oameni precum locatiile HoReCa, in cadrul carora calitatea si aspectul unic al vaselor completeaza experientele culinare.

Vesela din melamina confera o servire impecabila, eleganta, care cu siguranta va atrage atentia si celor mai pretentiosi clienti.

Kulsan este producatorul de top din Turcia de vesela din melamina. Produsele  pe care le-a dezvoltat Kulsan sunt extrem de durabile si  pot fi spalate la toate tipurile de masini de spalat vase.

Vesela din melamina de la Kulsan este excelenta  pentru utilizarea in:  hoteluri, restaurante, firme de catering, cafenele, baruri, patiserii, piscine, cluburi, spitale, scoli, sali de mese din fabrici sau companii, aziluri de batrani, sali de nunti, unitati militare, inchisori, linii de croaziera si asa mai departe.

Alege si tu calitatea veselei din melamina. Lancom pentru tine gama completa de vesela din melamina, pliata perfect pe nevoile oricarei afacerei. Pentru o servire impecabila, eleganta, alege oferta Lancom de vesela din melamine. Imbogateste-ti bucataria profesionala cu vesela de cea mai buna calitate!

6 thoughts on “Ofera o servire impecabila cu vesela din melamina!

  1. Am descoperit acest articol despre produsele Avon si m-a impresionat gama variata pe care o ofera. Imi place ca sunt produse potrivite pentru orice tip de ten si ca se axeaza pe ingrediente naturale. Voi incerca cu siguranta aceste produse si sper sa obtin rezultate excelente.

  2. Foarte interesant articolul despre produsele Avon. Am citit cu atentie informatiile despre machiajul pentru ochi si mi-au placut sfaturile si recomandarile pe care le ofera. Voi incerca cu siguranta produsele mentionate pentru a obtine un machiaj perfect pentru ochii mei.

  3. Am fost placut surprins sa descopar atatea detalii relevante intr-un singur articol. Este evident ca autorul si-a dedicat timp pentru a aduna informatiile necesare.

  4. Sunt impresionat de profunzimea analizei prezentate in acest articol. Se observa efortul depus pentru a oferi cititorilor o imagine completa asupra temei abordate.

  5. Ma bucur ca am dat peste acest articol pentru ca mi-a clarificat multe nelamuriri legate de subiect. Autorul a facut o munca excelenta de cercetare si prezentare a informatiilor.

  6. Articolul este foarte interesant si informativ, oferind o perspectiva detaliata asupra subiectului abordat. Am descoperit multe lucruri noi citind acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *