Atunci cand intri intr-un dormitor primul lucru la care vei simtii sa te uiti va fi patul. Indiferent daca vei ajunge in camera unor tineri indragostiti, in camera unui nou nascut, a unor gemeni sau chiar a unui burlac vei remarca inca de la inceput elementul cel mai important din camera.


Acesta este chiar patul. Fiindca deseori atunci cand o persoana se retrage in dormitorul personal, face acest lucru cu un motiv care tinteste indirect patul. Fie ca vrei sa te culci, fie ca vrei sa citesti o carte, ori pur si simplu simti nevoia sa te odihnesti cateva minute, trebuie sa ai un culcus in care sa te poti adaposti cat timp este nevoie.

Exista o gama foarte variata de paturi. Astfel, vei putea opta pentru orice model de pat la un pret foarte accesibil. Te intereseaza un model pentru un dormitor matrimonial? Ori ai de gand sa schimbi patutul bebelusului, cu un nou pat pentru copii mai mari?

Te-ai gandit ca este timpul sa faci putin spatiu in camera gemenilor tai, si te intereseaza sa optezi pentru un pat supraetajat? Nu iti primiti din punct de vedere financiar sa faci o asemenea achizitie, daca nu include si o saltea?

Toate aceste probleme se pot rezolva foarte usor, fiindca dupa cum am mentionat si mai sus, nu ai cum sa cauti ceva si sa nu gasesti. Deoarece traim in perioada in care se fac de toate pentru toti. Ceea ce trebuie sa stii tu este ce iti doresti cu adevarat, si spre ce modele simti sa te indrepti.

Scrie pe hartie dimensiunile, tapiteria ori lemnul, pretul maxim pe care esti dispus sa il aloci, si investeste intr-un pat confortabil pentru tine si pentru cei dragi tie. Daca nu te descurci, incearca sa te ghidezi dupa urmatoarele sfaturi.

Paturile pentru dormitoarele matrimoniale au deseori dimensiuni mai mari. Cei care cauta acest model sunt de obicei familiile, dar nu numai. Un element foarte important de care trebuie sa ti cont este designul, fiindca patul iti va schimba complet camera, in cazul in care acesta nu va avea nicio treaba cu noptierele, comoda sau dulapul.

Te poti orienta spre modele tapitate colorate, sau poti opta pentru tipurile noncolorice. In cazul in care te intereseaza sa economisesti niste spatiu, dar totodata si niste bani, apeleaza la variantele cu saltea, care pot fii adesea mult mai ieftine.

Paturile de o singura persoana sunt perfecte pentru copii, pentru adolescenti, pentru adulti, dar nu pentru un cuplu. Cel mai mare avantaj pe care ti-l poate oferii acest tip de mobila este dimensiunea. Merge foarte bine in orice camera si nu trebuie sa-ti faci griji ca nu vei avea loc unde sa il pui.

Alege inca de la inceput un pat cu un design atragator, confectionat din cele mai bune materiale, care sa ofere rezistenta, siguranta, confort si durabilitate. Astfel, vei fi fericit ca nu te-ai aruncat cu capul inainte, si ca te-ai gandit foarte bine inca de inceput la modelul perfect pentru dormitorul tau.

{{clean}}